• Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Gratis verzending vanaf EUR 75,- (sale uitgezonderd)
 • Hulp nodig? 06-57325343

De leukste kinderwinkel van het zuiden!


  Kinderkapper

  Op woensdag, vrijdag en zaterdag (om de week) is er bij Kloffies & Koffies een kinderkapper!

  Kinderen kunnen worden geknipt in de gave autostoel, een 'gewone' kappersstoel of bij papa of mama op schoot. De kosten zijn EUR 20,- per kind, die rechtstreeks aan de kapster kunnen worden voldaan door middel van een QR code. Afspraken voor de kinderkapper kunnen worden gemaakt per telefoon of WhatsApp op nummer 06-57325343.

  Over de kapsters:

  Hoi, ik ben Steef,
  Ik ben 45 jaar, getrouwd en moeder van een 13 jarige dochter. Vroeger was ik met veel plezier (kinder)dansjuf en zweminstructrice. Na een carrièreswitch wilde ik zo veel mogelijk met kids blijven werken. Daarom zie je mij veel als kapper bij kdv's, bso's en kindershops. In mijn eigen minisalonnetje knip&kleur ik volwassenen, knip ik kinderen en maak ze mooi voor feestjes. Ik vind het het heerlijk om blije gezichtjes te zien als het  weer gelukt is om de kinderen naar hun tevredenheid een mooi kapsel te geven.
  Groetjes Steef
   
   
  Even voorstellen...
  Mijn naam is Maike Roovers. Wat werk betreft heb ik de beste combi die ik me maar kan bedenken! Ik werk namelijk twee dagen in de week als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf in Breda en daarnaast knip ik op kinderdagverblijven, bij de buitenschoolse opvang, bij mensen thuis en sinds kort ook hier, bij Kloffies & Koffies. Doordat ik een pedagogische achtergrond heb, is de omgang met kinderen als een tweede natuur voor mij. Ik merk dat kinderen zich bij mij snel op hun gemak voelen. Dit maakt het knippen een stuk fijner en relaxter voor ze. Dat werkt natuurlijk ook door op de vaders en moeders. Wel zo fijn!
  Tot snel bij Kloffies & Koffies
   
   
  Hi, ik ben Britt. Na het afronden van de B-Academy en 4,5 jaar in een kapsalon gewerkt te hebben, ben ik nu gestart als ZZP-er. En knip dus onder andere hier bij Kloffies & Koffies. In principe is iedereen bij mij in de stoel welkom maar kindjes knippen vind ik tóch wel héél erg leuk! Door de tijd te nemen, goed te luisteren, en af en toe een grapje te maken hoop ik alle kindjes van een hippe coupe te voorzien, maar bovenal een fijne kapperservaring te geven.
  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0