• Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden (di-za)
 • Gratis verzending vanaf €75 (sale uitgezonderd)
 • Hulp nodig? 06-57325343

4.9


  Kinderkapper Breda

  Op woensdag, vrijdag en zaterdag (om de week) is er bij Kloffies & Koffies een kinderkapper in Breda! Kinderen kunnen worden geknipt in de gave autostoel, een 'gewone' kappersstoel of bij papa of mama op schoot. De kosten zijn EUR 20,- per kind, die rechtstreeks aan de kapster kunnen worden voldaan door middel van een QR code.

  Afspraak maken met de kinderkappers

  Afspraken voor de kinderkapper kunnen worden gemaakt per telefoon of WhatsApp op nummer 06-57325343.

  Over de kinderkappers in Breda

   

  Even voorstellen...

  Mijn naam is Maike Roovers. Wat werk betreft heb ik de beste combi die ik me maar kan bedenken! Ik werk namelijk twee dagen in de week als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf in Breda en daarnaast knip ik op kinderdagverblijven, bij de buitenschoolse opvang, bij mensen thuis en sinds kort ook hier, bij Kloffies & Koffies. Doordat ik een pedagogische achtergrond heb, is de omgang met kinderen als een tweede natuur voor mij. Ik merk dat kinderen zich bij mij snel op hun gemak voelen. Dit maakt het knippen een stuk fijner en relaxter voor ze. Dat werkt natuurlijk ook door op de vaders en moeders. Wel zo fijn!

  Tot snel bij Kloffies & Koffies

   
   

  Hi, ik ben Britt. Na het afronden van de B-Academy en 4,5 jaar in een kapsalon gewerkt te hebben, ben ik nu gestart als ZZP-er. En knip dus onder andere hier bij Kloffies & Koffies. In principe is iedereen bij mij in de stoel welkom maar kindjes knippen vind ik tóch wel héél erg leuk! Door de tijd te nemen, goed te luisteren, en af en toe een grapje te maken hoop ik alle kindjes van een hippe coupe te voorzien, maar bovenal een fijne kapperservaring te geven.

  Hoi hoi, ik ben Bo. En ik ben kapster bij Kloffies. Toen dit op mijn pad kwam, kon ik geen nee zeggen. Knippen is namelijk mijn grootste hobby. Ik zit ruim 9 jaar in het vak, en ik doe het nog steeds met enorm veel plezier. Het blijft altijd kriebelen om mijzelf elke keer weer meer te verdiepen. Met knippen vind ik het belangrijk om zowel de kindjes als ouders te leren kennen en ze op hun gemak te stellen. Dit doe ik met transparante en heldere communicatie. Gelukkig heb ik veel ervaring met kindjes: twee jaar geleden ben ik moeder geworden, en ik verwacht het volgende meisje in juli.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0